27 elokuuta, 2013

even when i dream all day

kollaaaaasio

Koulu alkoi ja mä hävisin jonnekin kahvikuppien, psykologian muistiinpanojen ja yliviivaustussien keskelle.

Tuntuu että oon ihan jäljessä kaikesta mitä tapahtuu (#batfleck????) vaikka mun mediavälttely on oikeastaan yltänyt vain blogiin ja siihen että lupasin olla aloittamatta uusia sarjoja ennen kuin tän syksyn uudet sarjat saapuu.

Yritän ehkä vielä pysytellä hetken kauempana täältä, mutta hengissä ollaan, älkää huolestuko. Mitä teille kuuluu? Aloitatteko uusissa jännissä kouluissa? Ostitteko kauniit kengät syksyä varten? Mikä oli teidän suosikkihetki VMAs gaalassa?

►GROUPLOVE - Ways To Go
(klikatkaa ja menkää katsomaan youtubesta musavideo, se on ihan parhautta, tää bändi tekee mut aina niin iloiseksi ja uus levykin ilmestyy alle kuukauden päästä! )

11 kommenttia:

 1. aaa, rakastan tota videota! aivan loistava toi pikkujäbä :--D

  VastaaPoista
 2. ostin kauniit kengät! (korkkarit, vaikka piti ostaa tennarit...)
  ja oon kuunnellu tota biisiä jo pitkään mut en oo ikin tajunnu et siinä on noin hauska video :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. korkkarit on aina hyvä! mäkin ostin biancon loppuunmyynneistä niin korkeet nilkkurit etten oo vielä uskaltanut lähtee niillä minnekään... oon joku abt 180cm ne jalassa!! :-D

   Poista
  2. joo näin ne ig:ssä ne on ihanat♥ ja munkin korot on biancon hurjista aleista!

   Poista
 3. Sain uudet Converset! Viininpunaiset<3 Ja uusi koulu alkoi, silleen jännää mut en oo vielä kovin vakuuttunut, et toi ois mun paikka... Ikävöin niitä psykan muistiinpanoja siis. Ja munkin blogi on aika kuollut, joten ehkä se on vaan tää aika vuodesta :DD Mutta sun päivitykset on vähän niin kuin harvinaista ja erittäin hyvää herkkua ;) Pus !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oooo uusi koulu! jännää :-) koko blogosfääriä tuntuu vaivaavan joku apaattisuus kun niin monet lopettaa ja taukoilee ja postailee harvemmin.
   hihi kiitti! :**

   Poista
 4. Koulu alkoi ja samoin myös stressi nousi semmosiin sfääreihin että huhhuh. Mun lemppariasia VMA:ssa oli ne yleisökamerat, directionerina oli ihanaa stalkata poikia ja bongata Harry syömästä mandariinia :D Ja yleisöreaktiot Cyruksen tytön esitykseen oli maailman parhaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (aaaa sori että kesti ikuisuus vastata tähän, oon vältellyt bloggeria hihi)

   jooo koulustressi on päällä täälläkin, haluisin vain olla sellainen fiksu tytsy joka on ajan tasalla opinnoissa mutta ei näytä onnistuvan.
   Harry Styles syömässä oli munkin suosikki ♥ Ja Pharrelin sisääntulo BMX pyörillä!!

   Poista
 5. How do people take these? Do you just hold your phone way up above your head?

  http://lasaloperie.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yeah, pretty much.
   i mean, surely you could ask someone else to take the photo for you, but i'm a fan of the good ol' "strain your hand as back and high as you can and hope it doesn't look too awkward" -method.

   Poista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/