25 lokakuuta, 2012

näin taas unta merenrannasta

1 2

Olin Helsingissä mutta en valokarnevaaleilla.
Viimeinenkin kavereista täysi-ikäistyi, ollaanpas me kaikki vanhoja jo. Ikävöin ehkä liiankin usein lapsuuden ikuisilta tuntuneita kesälomia ja aikaa jolloin kahvi ja viini maistui molemmat pahalta.

Lauantaina junassa istuessa bongasin ainakin kahdet jouluvalot keskellä ei mitään, silloin kun pimeästä erottui vain valopilkut merkkinä siitä että ohitettiin taas yksi kaupunki Helsingin ja Kuopion välillä. Jostain syystä en osaa enää nukkua junassa.
Valvon iltaisin aina hetken kauemmin koska en halua että aamu vielä tulee, ja piirrän itselleni taivaanrannan täynnä pilvenpiirtäjiä.

►Newton Faulkner - Write It On Your Skin
löysin tän biisin kun se näkyi sattumalta Spotifyn uutuuksissa ja siinä on niin söpö levyn kansi että tiesin jo melkein sen perusteella että tuun pitämään tästä!

4 kommenttia:

  1. voi että kun osaat kirjoittaa niin ihanasti :> ! tykkään!

    VastaaPoista
  2. jeij mäki just kuuntelin tota newton faulknerin levyä ja se o kyllä tosi herttanen ja herkkä ja kiva ja hehee :-)!

    VastaaPoista
  3. munki oli pakko tulla sanoo täst sun kirjottamisesta, mulle tuli ihan varmasti sama tunne ku sulle tosta lapsuuden ajattelusta, mäkin kaipaan niin paljon samoja asioita... voivinde. oot todella hyvä ja omaperäinen kirjottaja :-) ei mulla muuta! täykky blogi hihi -martta

    VastaaPoista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/